Дерево-сад яблуня Голден Делішес+Білосніжний Кальвін+Джаруміні+Богемія

1674
567,00
грн.
Яблуня Голден Делішес
Пізній сорт американського походження. Дуже поширений у промислових та авторських садах. В Україні вирощується давно, районований у Степу та Лісостепу. Плоди масою 200-220 г, зеленувато-жовті, з темними крапочками, іноді з легким світлим рум'янцем із сонячного боку. М'якуш жовтувато-кремовий, щільний, дрібно-зернистий, соковитий, ароматний, відмінного солодкого смаку (4,6 бала). Знімна зрілість настає наприкінці вересня, споживча – у грудні. Основне призначення - споживання у свіжому вигляді у зимовий період.

Сорт Пізній
Колір плоду Зеленувато-жовтий, з темними крапками, зрідка з рум'янцем із сонячного боку.
Вага плоду 200-220 гр.
М'якуш жовто-кремовий, щільний, дрібнозернистий, соковитий, ароматний, солодкий
Плодоношення Високе
Зрілість Вересень
Перше плодоношення 2 рік
Зимостійкість Висока
Посухостійкість Середня

Яблуня Білосніжний Кальвіль

Це один з найпопулярніших сортів яблунь у світі, завдяки своєму солодкому смаку та високій врожайності.

Цей сорт є середньостиглим, зимостійким та стійким до багатьох хвороб. Яблука мають білосніжну шкірку та соковиту м'якуш, що робить їх ідеальними для приготування десертів та соків.
Характеристики яблуні Білосніжний Кальвіль:
  • Смак: солодкий
  • Зимостійкість: висока
  • Стійкість до хвороб: стійкий до вовчка, парші, бактеріальної плямистості
  • Термін дозрівання: вересень
  • Маса плоду: 150-200 грамів
  • Врожайність в кг: до 100 кг на дерево

Яблуня Джероміні
Чудовий високоврожайний сорт яблуні, осіннього терміну дозрівання.
Звання найкрасивішого сорту яблуні справедливо отримав сорт "Джероміні".
Плоди цього сорту мають гарний зовнішній вигляд, як і інші сорти, проте м’якоть "Джероміні" має не тільки надзвичайні смакові якості, але й гарний, насичений колір.
Сорт – самобезплідний.
Виведений в результаті мутації сорту "Early Red One".
Сорт чудово підходить для вирощування в Україні.
Низькорослі дерева з кулястими компактними кронами.
Кора – сіро-коричнева, гладка.
Пагони середньої товщини.
Плоди яблуні середніх розмірів, гладкі, правильної подовженої форми.
Шкірка гладка, тонка, з тонким шаром воскового нальоту.
М’якоть має прекрасні смакові якості, соковита, дуже солодка з легкою кислинкою.
Кольорова гамма включає багато відтінків, від червоного до яскраво-рожевого.
При зборі плодів м’якоть щільна, практично не змінюється протягом простою.
Термін дозрівання – середина вересня.
Дерева починають плодоносити на середньорослих підщепах на 4-5 рік.
Дуже продуктивний сорт.
Вирізняється високою врожайністю, хорошою транспортабельністю і чудовим товарним виглядом плодів.
Сорт сприятливо ставиться до підгодівлі.

Яблуня Богемія
ОПИС СОРТУ: Цей сорт яблунь є зимовим і має чудові споживчі властивості. Він був виведений чеськими селекціонерами.
ПЛОДИ: Середньо-великі (маса 180–380 г), круглі і однорідні, з яскраво-червоним рум’янцем по всій поверхні плоду. Шкірка у яблук тонка, гладенька, щільна. М’якоть кремова, дрібнозерниста, середньої щільності, скалічена. Смак у яблук сорту Богемія солодко-винний, прекрасно збалансований.
ЧАС ПЛОДОНОШЕННЯ: III дек. вересня. Плоди можна зберігати в звичайному підвалі до березня.
ПЕРЕВАГИ СОРТУ: Морозостійкість, стійкість до посухи, чудові смакові якості, гарантований реалізаційний обсяг плодів.


Позитивні якості саджанця
  • економія посадкового простору
  • висока врожайність
  • самоплідний
  • унікальний, незвичайний, екзотичний вид плодоносного дерева почергове плодоношення протягом усього сезону збору врожаю
Made on
Tilda