"Кальвиль Снежный+Мутсу+Фуджи"

1944
475,00
грн.
Сніговий кальвій. Яблуня Кальвіль Сніговий - це один з найпопулярніших сортів яблунь у світі, завдяки своєму солодкому смаку та високій врожайності.
Цей сорт є середньостиглим, зимостійким та стійким до багатьох хвороб. Яблука мають білосніжну шкірку та соковиту м'якуш, що робить їх ідеальними для приготування десертів та соків.
Характеристики яблуні Кальвін Сніговий:
  • Сорт: Кальвіль Сніговий
  • Смак: солодкий
  • Зимостійкість: висока
  • Стійкість до хвороб: стійкий до вовчка, парші, бактеріальної плямистості
  • Термін дозрівання: вересень
  • Маса плоду: 150-200 грамів
  • Врожайність в кг: до 100 кг на дерево

Мутсу имовий сорт яблуні, японської селекції. Яблуня Мутсу починає плодоносити на 3-4 рік. Урожайність сорту Мутсу висока: з одного дорослого дерева можна зняти до 100 кг плодів. Яблука округло-конічної форми, великі, масою 150 - 230 г. Шкірочка зеленого кольору при повному дозріванні стає насичено-жовтою, з одностороннім яскравим розмитим рум'янцем. М'якоть з жовтуватим відтінком, дуже щільна, з ароматним, медовим смаком. Знімна стиглість яблук починається з середини жовтня і закінчується на початку листопада. Плоди зберігаються до травня. Сорт має середню стійкість до морозів (до -30 градусів), тому краще його садити в захищеному від північних вітрів сонячному місці. У яблуні середня стійкість до грибкових захворювань. Яблука мають хороший товарний вигляд і високотранспортабельні, зберігають свої якості довгий час. Сорт придатний для промислового вирощування.

Яблуня "Фуджі" – це плоди виняткової товарності. Вони великі, масою близько 220-300 г, мають правильну округлу форму. Поверхня гладка, шкірка щільна. Основне забарвлення яблук жовто-зелене, але воно майже не видно під яскравим червоно-малиновим рум'янцем, розлитим по всьому фрукту. М'якоть кремового відтінку, щільної та хрусткої консистенції. Смак дуже солодкий, десертний і водночас освіжаючий. Є чіткий сортовий аромат. Відгуки про товарні якості плодів завжди відмінні. Висока врожайність, транспортабельність дуже хороша. При зніманні, яке зазвичай припадає на кінець жовтня, яблука кисло-солодкі. Споживча стиглість настає після місяця зберігання, за цей час кислота практично йде, а смак «наполягається», стає більш багатим та насиченим. Відмінна лежкість – ще одна сильна сторона цього сорту. Навіть у звичайних умовах урожай зберігається чотири місяці. А при закладці в сучасні обладнані сховища з постійною низькою температурою, оптимальною вологістю і регульованим газовим середовищем Фуджі зберігає свої якості аж до нового врожаю.
Made on
Tilda