Дерево-сад Яблуня "Байя Маріса+Голден Делішес+Чорний Принц"

1927
475,00
грн.
Яблуня "Байя Маріса" - ранньо-зимовий, червоном'ясий сорт яблуні. Найсмачніший серед косном'ясих яблук. Дерево середньоросле, висока морозостійкість. Плоди ранньо-зимові, червоні з деякими привабливими білими сочевицями, середня маса плода лежить у межах від 170 до 190 грам. М'якуш незвичайного червоного кольору, щільний. Смак приємний з тонким ароматом полуниці, кисло-солодкий, м'який. Скибочки зберігають свою форму при варінні і мають привабливий червоний колір. Сік також рожевий. Дозріває цей сорт наприкінці вересня та зберігається у звичайних умовах до січня місяця.
Яблуня Голден Делішес
Пізній сорт американського походження. Дуже поширений у промислових та авторських садах. В Україні вирощується давно, районований у Степу та Лісостепу. Плоди масою 200-220 г, зеленувато-жовті, з темними крапочками, іноді з легким світлим рум'янцем із сонячного боку. М'якуш жовтувато-кремовий, щільний, дрібно-зернистий, соковитий, ароматний, відмінного солодкого смаку (4,6 бала). Знімна зрілість настає наприкінці вересня, споживча – у грудні. Основне призначення - споживання у свіжому вигляді у зимовий період.
Яблуня "Чорний Принц"– це зимовий сорт яблуні бельгійського походження. У деяких регіонах України сорт називається Джонаголд. Дерево середньоросле. Цвіте яблуня в середньоранні терміни, білі квітки зі слабо рожевим відтінком. Плоди одномірні, середнього розміру, середньою масою 160-200 г (70-90 мм діаметр). Форма плодів округла. Забарвлення плодів темно-червоне з темно-карміновим рум'янцем, майже чорне. Шкірка суха, щільна, тонка. М'якуш ароматний, соковитий, хрумкий. Смак десертний, кисло-солодкий. Знімна стиглість плодів настає у середині грудня. Транспортабельність яблук – висока (при дотриманні правил упаковки).  Сорт яблуні має високу зимостійкість. У посуху плоди сильно дрібнішають. Дерево схильне до перевантаження плодами та періодичності у плодоношенні. Тому сорт вимагає постійного обрізання, що омолоджує, і проріджування зав'язей.

Made on
Tilda