Дерево-сад яблуня Ред Сан + Мутсу + Вільмяс прайд + Джеромін

122
625,00
грн.
Яблуня красномясая Ред Сан - літній сорт, яблучка, всередині червонуваті, зовсім нам не звичні за смаковими якостями і запахів, і до всього ще містять в собі цілий список вітамінів і корисних мікроелементів, що підвищують імунітет. Плід округлої форми, важити може до 200 грам. Червоні квіти спочатку з'являються на нижніх гілках, потім на середніх, а останньою зацвітає верхівка дерева. Посадка саджанців здійснюється як і практично всіх плодових дерев на сонячній стороні ділянки, навесні дерева кронують, в перший рік росту потрібно забезпечити регулярний полив.

Яблуня Мутсу
Старовинний японський сорт, виведений в результаті скрещування двох сортів яблунь – популярного сорту яблук Голден Делішес і традиційного японського сорту яблук Індо. Підходить для вирощування у всіх зонах України.
ПЛОДИ: великі, зокрема 160-230 грамів, при правильному догляді та забезпеченні достатньої вологості ґрунту вага одного плоду може сягати 280 грамів. Смак яблук сладко-кислий, десертний з медовим присмаком. Забарвлення яблук сорту Мутсу залежить від кількості сонячних променів, які потрапляють на плід. Чим їх більше, тим більш виразний однобічний рожевий рум’янець на зелено-жовтих плодах, при повному дозріванні яблука стають лимонного кольору. М’якоть яблук середньої щільності, світло-жовтого кольору, середньозерниста. Яблука соковиті, кругло-конічної, згладжено-ребристої форми. Шкірка плодів щільна, гладка, вкрита білими плямами, характерною особливістю сорту яблук Мутсу є рідко розташовані пробковані чорні точки на плодах. Присутня незначна періодичність плодоношення, після високого врожаю (для сорту Мутсу цей показник становить 110-150 кілограмів яблук з одного дерева) яблуня може один раз у шість-сім років “відпочивати”. Для усунення цього незначного недоліку в врожайні роки рекомендується нормувати зав’язь плодів. В підвалі зберігаються до 8 місяців.
ЧАС ПЛОДОНОШЕННЯ II- III дек. жовтня.
ПЕРЕВАГИ СОРТУ: високі смакові якості плодів (оцінюється дегустаторами на 4,5 – 5 балів за 5-ти бальною шкалою), висока родючість, висока транспортабельність, довгий термі зберігання.

Яблуня Вільямс Прайд один із найперспективніших літніх сортів яблуні літнього терміну дозрівання (перша декада серпня). Складна селекція США виведена в результаті п'яти етапного схрещування сортів Уелсі, Ром Бьюті, Стар, Мелба, Ред Ром, Джонатан, Моліс Делішес та Джуліред. Характеризується незвичайним з фіолетовим відтінком забарвленням плодів, високою імунністю до парші та борошнистої роси, гарною морозостійкістю. Дерево середньо-росле, в плодоношення вступає на 2-3 рік залежно від підщепи.
Плоди сорту Вільямс Прайд середні та великі, масою 125-170 г, і більші, плодоношення дуже рясна. Форма конічна, слабо ребриста, світло-жовті, з величезним практично на всій поверхні плоду рум'янцем, насичено-рожево з темно-червоним рум'янцем.
М'якуш жовто-кремового забарвлення, щільний, соковитий, хрустка з приємним ароматом, гарного кисло-солодкого смаку.

Яблуня Джеромін – сорт пізнього терміну дозрівання. Плоди дозрівають з другої половини вересня до середини жовтня. Гатунок потребує обпилювачів, кращі запилювачі для "Джероміні" - сорти "Фуджі", "Голден Делішес", "Гала". У плодоношення вступає на 3-4 рік після висадки. Плоди переважно великі, середньою вагою 150-250- р., мають усічено-конічну, симетричну форму з яскраво вираженими 5-ма гранями. Пофарбовані в темно-червоний колір, який відповідає високим стандартам якості. М'якуш хрумкий, кремовий, злегка волокнистий, дуже соковитий, солодкий, дуже гарного смаку з безліччю присмаків. Сорт володіє не тільки чудовими смаковими якостями, але і красивим зеленоватим кольором м'якоті. Знімна зрілість на 10 днів раніше за Голден Делішеса. У звичайних умовах зберігається до січня, у спеціальних сховищах до півроку. Має приголомшливий товарний вигляд, великі плоди та чудовий смак. Дерево середньоросле, дуже врожайне. Кора – сіро-коричнева, гладка, пагони середньої товщини.  Морозостійкість сорту - вища за середню. Стійкість до шкідників і захворювань - висока.
Made on
Tilda