Кабачок Зебра – сорт ранній зі смугастими плодами. Цей кабачок цінується за врожайність, невибагливість до умов вирощування, смак плодів та багатий витаминний склад. Застосування смугастих плодів кабачка сорту Зебра універсальне - консервують, закладають на зимове зберігання, готують безліч страв.
Кабачки можна садити після бобових культур, картопля, цибулі та чесноку. Посадка кабачків у ґрунт розсадою на початку травня дає можливість збирати плоди з червня та аж до кінця літа. Для отримання раннього врожаю кабачки вирощують у плівкових тунелях через розсаду.
При частому (2 рази на тиждень) збори плодів кабачки плодоносять до кінця літа. Для тривалого зберігання зібраних кабачків необхідні спеціальні умови – постійна температура до 10 градусів (наприклад, овочева камера холодильника)