Гортензія волотиста Самарська Лідія

1287
367,00
грн.
Гортензія Самарська Лідія – новий популярний сорт, привабливий компактними щільними кущами, великими конусоподібними суцвіттями малинового забарвлення, тривалим рясним цвітінням. Виведена селекція Самарська Лідія у 2018 році, у Франції, була показана на міжнародній виставці, де отримала визнання багатьох садівників.

Кущ компактний виростає до 100 заввишки, і до 90 см в діаметрі крона зібрана з сильних пагонів, що вертикально ростуть. Цвітіння починається в липні, щедре і тривале до вересня місяця, квіти дуже швидко набирають червоне забарвлення, надалі стають малиновими.
Суцвіття велике, щільне, конічної форми 20-25 см. Волоті складаються з безлічі стерильних квіток. Квітки спочатку білі, потім швидко забарвлюються в яскраво-червоний колір на сонячних і менш інтенсивно – у притінених місцях. Листя темно-зелене.

Цей унікальний сорт добре росте на сонячних місцях, так само переносить і півтінь, підходять родючі підкислені вологі ґрунти. Використовується для будь-яких декоративних садів, квітучих композиціях, хороша як солітер, підходить для вирощування в контейнерах, на терасах, балконах, на клумбах.
Made on
Tilda