На батьківщині в Італії цей сорт вважається одним із найкращих. Європейські фермери вирощують цю полуницю в комерційних цілях через її форму, великі розміри, приємний смак і досить високу врожайність. Має середньоранні або середньопізні терміни дозрівання (на 20–25 днів пізніше за сорт Хоней і на 3–5 днів пізніше за Клері). Добре підходить для аматорського садівництва та малооб'ємного комерційного обробітку. Ягоди великого розміру та ваги (20–35 г), одновимірні. Найбільші плоди утворюються на початку періоду плодоношення, а до кінця його спостерігається незначне дрібніння ягід. Яскрава, блискуча, червоного кольору шкірка посипана злегка втопленим дрібним жовтим насінням. У період технічної стиглості кінчик ягоди пофарбований слабо, при повній стиглості нерівномірність забарвлення зникає.
Якщо ви хочете виростити десертну ягоду, яка підходить для заморожування, приготування джемів, а також вживання як свіжий десерт, купіть полуницю сорту Джолі в інтернет-магазині «Art-Garden».
ОСОБЛИВОСТІ ПОСАДКИ І ДОГЛЯДУ
Грядку під висадку саджанців готують ще восени: вносять органічні та неорганічні добрива, покращують структуру ґрунту. Якщо ви хочете добитися більш ранніх врожаїв – формуйте високі грядки, щоб ґрунт краще прогрівався.
При посадці важливо розправити коріння і заглибити кореневу шийку.
Обов'язково полийте рослини, навіть якщо вологий грунт. Протягом терміну вегетації регулярно підживлюйте добривами. Корисно замульчувати грядки, тоді ягоди не стикатимуться із землею і збережуться від забруднення та гнилі.
Переваги покупки садженців Полуниці Джолі в інтернет-магазині «Art-Garden»
Сорт стійкий до борошнистої роси, бактеріального опіку та грибкових захворювань.
Дозрівання дружнє, що дає можливість короткого терміну збирання врожаю.
Відмінна транспортабельність та придатність до зберігання.