Сірка гранульована 100 г

1092
57,00
грн.
Гранульована сірка застосовується для підживлення сільськогосподарських культур овочевого, плодово-ягідного та зернового типу: лохини, чорниці, брусниці та журавлини та для інших вересових рослин, що ростуть на підкислених ґрунтах, а також для підкислення та перекопування ґрунту і навіть для обкурювання та дезінсекції теплиць та приміщень.

Основна діюча речовина добрива сірка, S-99,9%, яка добре впливає на біологічні та хімічні процеси, що відбуваються у ґрунті. Зокрема, сірка бере участь у фотосинтезі, сприяє кращому засвоєнню азоту з атмосфери та мікроелементів, покращує смакові та ароматичні характеристики ягід, підвищує стійкість високорослої лохини до хвороб та шкідників, посилює стійкість садової лохини до низьких та високих температур, допомагає рослинам. Все це дозволяє забезпечити нормальний ріст та розвиток кущів лохини та винограду, запобігти появі хлорозу, і як наслідок – збільшити врожай лохини. Ефективність сірки заснована на парах, що виділяються нею. Саме пари сірки зупиняють розвиток грибкових хвороб, не проникаючи усередину рослини. Сірка ефективно захищає рослини від цвілі, кореневої гнилі, кіли, парші, оїдіуму, борошнистої роси, іржі та інших грибкових захворювань.

Переваги гранульованої сірки
  • Сірка ефективно використовується для підкислення ґрунту
  • Підживлення має фунгіцидну та акарицидну дію
  • Даний засіб ефективно удобрює та покращує структуру ґрунту. 
  • Добриво підвищує кислотність ґрунту (особливо корисно для лохини)
  • Сірка гранульована сприяє приросту врожаю на 30-40% 

Спосіб застосування та норма витрати сірки
У середньому, незалежно від типу ґрунту, якщо pH близько 5 одиниць, то рекомендується 50 г на 1 м2. Якщо ґрунт лужніший, то норму внесення можна збільшити. При посадці саджанців лохини гранульована сірка вноситься в яму шляхом рівномірного перемішування з торфом.
При обробці існуючих насаджень сірку насипають рано навесні і в середині літа. Для високої інтенсивності окислення грунт повинен бути зволоженим і добре аерованим.

УВАГА! Пил сірки в повітрі може спричинити запалення слизових оболонок очей, верхніх дихальних шляхів та подразнення шкірних покривів. Тому при роботі з речовиною необхідно використовувати спеціальний одяг та індивідуальні засоби захисту.

Made on
Tilda