Добриво Мастер-Агро для квітучих рослин 25г

222
23,00
грн.
Майстер-Агро для кімнатних та садових троянд (25 гр) – ефективне водорозчинне, безхлорне комплексне добриво з мікроелементами у формі хелатів. Застосовується для кореневого підживлення, при вирощуванні різних видів троянд.

Склад добрива:
азот (N) – 16%, фосфор (P2O5) – 18%, калій (K2O) – 24%, MgO – 0,5%, B, Cu, Zn, Mn, Fe, Mo.

Переваги:
- Рослини краще засвоюють мікроелементи в хелатній формі на 90%, на відміну від звичайних мікроелементів, які засвоюються рослиною тільки на 30-40%.
- Збалансоване співвідношення мікро та макроелементів задовольняє всі потреби рослин у поживних речовинах, збільшує кількість бутонів, стимулює активне та тривале цвітіння, сприяє інтенсивності забарвлення квітів та листя, підвищує рівень опірності до хвороб та гнил.
- має низькі норми витрати та відносно низьку собівартість.

Застосування:
Витрата препарату 5 гр (1 чайна ложка) розчинити на 2 літри води та поливати рослини під корінь. Необхідно поливати 1 раз на 12-15 днів, під час вегетації рослин.
Запобіжні заходи: при приготуванні розчину використовувати гумові рукавички. Після роботи вимити обличчя та руки з милом. Зберігати добриво в сухому, прохолодному місці, окремо від харчових продуктів та ліків, у місцях, недоступних для дітей та свійських тварин.

Тип комплексного добрива: Мінеральне
Препаративна форма: Гранули
Концентрована форма добрива: Так
Країна виробник: Італія
Виробник: Valagro
Made on
Tilda