Сорт французької селекції, зимового терміну дозрівання, стійкий імунітет до парші та борошнистої роси. Плоди зрізано-конусоподібної форми, масою 180-200гр. Шкірка середньої товщини, щільне основне забарвлення в період споживчої зрілості світло-червоне, покривне яскраво-червоне з розмитим смугастим рум'янцем по всій поверхні плода з білими цятками. М'якуш біло-жовтий, соковитий, кисло-солодкий. Збирають плоди у другій половині вересня, споживають у грудні-січні. У холодильнику плоди зберігаються до березня.
Сорт Зимовий Колір плоду Світло-червоний зі смугастим рум'янцем та білими цятками Вага плоду 180-200 грн. М'якуш біло-жовтий, соковитий, кисло-солодкий Плодоношення Високе Зрілість Вересень Перше плодоношення 2 рік Зимостійкість Висока Посухостійкість Хороша