Яблуня "Фуджі Кіку " – преміальний сорт з Японії, відомий клон сорту Фуджі навідміну від інших клонів сорту Фуджі клон Фуджі Кіку відрізняється кращим забарвленням плодів, яке з’являється 10-15 днів раніше порівняно з батьківською формою. Плоди – великі або дуже великі, округлої дещо видовженої форми з гладкою, тонкою, шкіркою. Шкірка зеленувато-жовта з темно-червоним розмитим рум’янцем, який покриває поверхність плода. М’якуш – соковитий, дуже щільний, гармонійного солодкого смаку. Плід цього клону володіє всіма характеристиками сорту Фуджі. Плоди великі до 200-250 г, округло-довгасті з гладкою шкіркою, з червонувато-рожевим рум'янцем. М'якоть кремова, дуже хрустка, солодко-медового смаку, ароматна, з підвищеним вмістом цукру.
Дерево росте середньо сильно або сильно, утворює крону з дещо звисаючими гілками, з часом крона може загущуватися. Стійкість до парші та борошнистої роси середня.
Запилювачі Гала, Голден Делішес, Лігол, Ред Делішес, Спартан, Чемпіон, Гранні Сміт, Бребурн. Знімальна стиглість настає в третій декаді жовтня. В звичайному холодильнику плоди зберігаються 5-6 місяців, а регульованому газовому середовищі 7-8 місяців.Транспортабельність висока. Використовують свіжими та на виготовлення соків. Стиглість настає в середині жовтня.