Жимолость Вітамінна

1494
149,00
грн.
Жимолость "Вітамінна" - це високорослий, помірно обліствленний кущик, до 1.7м висотою. Для сорту характерні сверхранние терміни визрівання плодів - вже до 3 травневої декаді, відмінний імунітет до захворювань. Продуктивність середня 2-3кг з дорослого куща. Ягідки цікавою асиметричної форми, нагадують викривлений банан. Шкірочка синьо-блакитна, покрита сизим нальотом. М'якоть солодко-кисла, освіжаюча, тане в роті. Стійкість до холодів відмінна.

Переваги сорту
  • абсолютна несприйнятливість до хвороб
  • відмінна врожайність
  • чудовий кислувато-солодкий смак
  • відмінна зимостійкість
  • насичений вітамінний склад

Ягоди жимолості - просто вітамінне порятунок для організму після зими. М'якоть цих ранніх ягід багата натуральними цукрами: фруктозою і сахарозою. А також, цінними органічними кислотами: яблучної, щавлевої, бурштинової. Жимолость багата аскорбіновою кислотою, вітамінами В2, В6, А, Р. Присутні в складі ягід і незамінні природні елементи: залізо, кальцій, фосфор, магній, бор, натрій, тощо. Вітамінами. Регулярне вживання жимолості допоможе уникнути проблем з судинами, налагодити роботу кровоносної і нервової системи, уникнути хвороб нирок і печінки, запобігти ожирінню і сезонні інфекції.

 За деякими даними, один тільки аромат жимолості здатний зняти почуття нервозності і стресу. Не всі сорти «молодильної ягоди» придатні до вживання. Тільки ягоди чорного і синього кольору корисні, червоні і помаранчеві не їстівні. Загальна кількість сортів жимолості - більше 250. Їстівні далеко не всі сорти. Ця культура вирощується в усьому світі, дуже її люблять в Гімалаях і азіатських країнах. Існує повір'я, що посаджений поряд з будинком кущ жимолості притягує в будинок гроші і удачу.


Made on
Tilda