Верба на штамбі "Hakuro-nishiki"

177
1299,00
грн.
Верба на штамбі "Hakuro-nishiki" - це дерево з кулястою дуже декоративною кроною, з рожево-біло-зеленим оригінальним листям і природною кулястою кроною.Білий колір на листі присутній на молодих пагонах і освітлених місцях, зростання в притенении знижує декоративність рослини, окрас листя стає менш яскравим. Верба Хакуро-Нішікі прекрасно переносить обрізку, стаючи ще пишніше і красивіше в дуже короткі срокі.Такім чином регулярної обрізанням можна стимулювати утворення молодих пагонів і мати біле листя. Прекрасно в поєднанні з рослинами зі спокійною, темним забарвленням. Віддає перевагу вологим грунтам. Зимостійка і невибаглива в догляді.
Дерево кущисте, висотою від 2 до 3 м. Крона куляста, формується з вертикальних пагонів коричнево-червоного кольору. За рік стебла подовжуються на 0,7-0,8 м. Сіро-зелена кора з віком втрачає зелений відтінок. Листя витягнуте, рожеве, у міру зростання стає біло-зеленим. Для посадки слід вибирати ділянку з достатньою кількістю сонячного світла. Грунт підійде легкий, родючий, без застою вологи.

Верба Хакуро-Нішікі на штамбі - прекрасне деревце для Вашого саду. Штамбові рослини відомі досить давно, багато хто з них мають вікову і більш історію. Штамба позначають вхід в будинок або веранду, встановлюють в центрі мощених майданчиків. Рекомендується для малих садів і змішаних композицій. Чудово виглядають верби на штамбі в топіарних садах, алейних посадках. Верба японська Хакуро-Нішікі прекрасно підходить для озеленення парків і садів в одиночних і групових посадках, біля водойм, як солітера або можна навіть посадити в горщику на патіо. Якщо весь час видаляти товсті гілки, даючи можливість для зростання молодих пагонів, то рослина з його строкатою біло-зеленим забарвленням листя набуває шикарний вигляд великого кульбаби. Також яскраво-червоні гілки верби Хакуро-Нішікі яскраво виглядають в зимовий період.

Made on
Tilda